Plug-In for SketchUp™

SketchUp indeholder muligheder for overflade-strukturer, skygge og animering. Med Plug-In's og renderings programmer får du udvidede muligheder for at anskueligøre dine modeller, brugervenlige løsninger der er enkle at installere og indgår som en integreret del af din SketchUp installation.

SU Podium™

En program-udvidelse der giver dig mulighed for at skabe foto-realistisk rendering af dine modeller. Podium udmærker sig ved sin simplicitet i forhold til anden renderings software og en yderst rimelig pris. 

Podium findes i Windows™version og som student-version til undervisningsbrug, for sidstnævnte er studie-dokumentation nødvendig. 

 

 

Download og afprøv en 14 dages demo

 

Fremgangsmåden:
  • Udvælg en overflade i din model.
  • Medens overfladen er udvalgt, vælg en værdi for reflektion.
  • Vælg struktur og farve for overfladen.
  • Tryk på render knappen og afvent resultatet.

Med lidt øvelse kan du opnå resultater som vist nedenfor.

 

Tilbage til visualiserings-software matrix

 

 

Se priser og køb licenser online

SU Animate™

En program-udvidelse der sætter dig i stand til at skabe avancerede animerede præsentationer.
Windows™ og MAC™ version.

Animering af gaffeltruck Walk-through i bygning

IFC2SKP

IFC formatet anses af mange som fremtidens fil-format for byggeindustrien, nu har du mulighed for at importere og afprøve IFC filer i Sketchup™, skabt i Archicad, Revit og Microstation. Dette inkluderer model-geometri så vel som BIM data. 

Denne side er en del af www.cad-conversion.dk Såfremt du ikke ser en blå menu i venstre side, kan du få fuld adgang ved et klik på linket.